1:1 training

Personal Training

 

Personal training is persoonlijk en specifiek op jou alleen gericht. Met een persoonlijk plan van aanpak werken we samen naar jouw doelstellingen toe. Je krijgt 100% aandacht en een op maat gemaakte training. Afvallen of juist aankomen? Sterker of soepeler worden? Binnen, buiten of op locatie – het is allemaal mogelijk.

Veelgestelde vragen

Is personal training voor mij geschikt?

Personal Training is geschikt voor iedereen. Je kunt voor vele doeleinden een Personal Trainer inschakelen. Misschien heb je hulp nodig met afvallen zodat je er top uit ziet op je bruiloft, of wil je back in shape komen na je bevalling. Investeer in jezelf, het is de beste investering die je ooit zult doen.

Wat is de trainingslocatie?

De locatie kan in overleg worden bepaald. Dit kan op locatie, in het park, maar ook in de sportschool zijn.

Moet ik aan de slag met zware gewichten?

Als je dit niet ziet zitten zijn er genoeg oefeningen met het eigen lichaamsgewicht die al genoeg belasting geven op het lichaam, denk bijvoorbeeld aan opdrukken, kniebuigen en optrekken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Elke training zetten we een stap vooruit. Het eerste resultaat dat je zult gaan merken is dat je jezelf fitter en energieker gaat voelen. Fysiek zichtbare resultaten zijn gemiddeld na 4-6 weken te meten. Dit hangt samen met vele factoren, zoals voeding, rust en ervaring, waarbij jezelf centraal staat.

Kan ik ook samen met een vriend(in) sporten?

Ja dit is mogelijk. Samen met een vriend of vriendin trainen is natuurlijk wel zo gezellig en je deelt de kosten. 

Moet ik ook op mijn voeding letten?

Jazeker. Samen stellen we een voedingsplan op om zo jouw lichaam klaar te maken om resultaten te behalen. Hierin zal het leerproces centraal staan, want je moet je het ook zonder mij kunnen.