Buitentrainingen

Bootcamp

 

Buitentrainingen die voor ieder niveau toegankelijk zijn en met persoonlijke aandacht. Ervaar hoe leuk en effectief een training kan zijn. De groepen zijn bewust niet te groot om persoonlijke aandacht en aanwijzingen te garanderen. Alleen zo kun je fitter, sterker en gezonder worden. Lekker in de buitenlucht in een groep trainen, maar toch ieder op z’n eigen niveau!

Veelgestelde vragen

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een training in de buitenlucht. Het is een efficiente manier om in een groep te werken aan je conditie. Mocht je willen afvallen, sterker of fitter willen worden, is dit een manier om dat te realiseren. Wat mijn trainingen uniek maken is dat ik altijd ander materiaal meeneem en dus geen enkele training hetzelfde is.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Sportschoenen en kleding waar jij je fijn in voelt om in te bewegen. Ik raad aan verschillende lagen kleding zodat je makkelijk iets uit kunt trekken na de warming-up. Verder een handdoek en wat te drinken.

Mag ik ook samen met iemand komen?

Zeker! Hoe meer mensen aan hun gezondheid willen werken, hoe beter. Neem gerust een vriend(in), familielid, kennis of collega mee om ze kennis te laten maken door jullie op te geven voor een gratis proefles.

Gaat de training door bij slecht weer?

Bootcamp gaat bij de meeste weersomstandigheden gewoon door. Ja, ook bij regen! Alleen bij onweer of andere extreme omstandigheden kan de les worden afgelast. Zorg dus dat je aangemeld bent voor je les. Als je aangemeld staat voor een les die geannuleerd wordt krijg je hier automatisch bericht van via Whatsapp.

moet je heel fit zijn voor bootcamp?

Nee, de lessen zijn voor alle niveaus. Ben je nieuw en sport je niet heel vaak, boek dan eerst een proefles. Neem gerust contact op, misschien is 1:1 training beter om mee te beginnen. 

moet ik mij aan en afmelden voor een les?

Je kunt je aan -en afmelden via Whatsapp. Wanneer je elke week om dezelfde tijd wilt sporten, geef dit dan aan bij mij. Dan wordt je standaard op de les gezet en hoef je je alleen af te melden wanneer je niet kan.